Velká lóže (+ML)
Velká lóže (+ML)
Malá lóže
Přihlásit
Plníme orlí pera
Svitek
Tituly
1. světlo
2. světlo
3. světlo
4. světlo
Mistrovství
Začínáme
Co by měl každý znát
To nejlepší z praxe
Mistrovství - jak na to
Zásady plnění
Šerpa
Glejty
Stoupání na horu
Historie
Svitek v Čechách
4. světlo
-
4G Práce v domácnosti
4G15 Zpracování masa
VL
Od každého uvedeného masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, ryby, drůbež, zvěřina, králík, vnitřnosti připrav vždy 2 odlišně zpracovaná hlavní jídla a naservíruj je pro 3 osoby s libovolnou přílohou.
3 druhy masa
ČIN
6 druhů masa
VELKÝ ČIN
Projekt věnovaný plnění orlích per dle
Macek Jiří, Wilhelm Petr a kol:
Svitek březové kůry, 2013
Knižní podobu lze zakoupit v
obchůdku Ligy lesní moudrosti
.
O projektu
API
info@orlipera.cz
×